Αποστολή και παράδοση

Πώς γίνεται η αποστολή και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

H αποστολή γίνεται με την ΕΛΤΑ courier, Ταχυδέμα ή Intralink logistics με σκοπό τα πακέτα να διανέμονται άμεσα και με ασφάλεια. Όταν η παραγγελία σταλεί, παραδίδεται σε 1-3 εργάσιμες μέρες περίπου (εξαρτάται αν και πόσο απομακρυσμένη είναι η περιοχή σας). Παράλληλα με την αποστολή θα λάβετε ενημερωτικό e-mail με τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας καθώς και με ποια από τις 3 εταιρείες courier θα παραλάβετε το δέμα σας.

Πόσο κοστίζει η αποστολή;

  • Αποστολή: 6€ για όλη την Ελλάδα.
  • Αποστολή με αντικαταβολή: Επιπλέον χρέωση 2€ (σύνολο: 6+2=8 ευρώ) για όλη την Ελλάδα.

Για αγορές άνω των 100€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Τρόποι πληρωμής

Κατά τη διάρκεια ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας στο eshop μας μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή ή με κατάθεση σε μία από τις 3 διαθέσιμες τράπεζες που συνεργαζόμαστε: Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Eurobank. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής. Μετά την αγορά σας θα λάβετε επιβεβαιωτικό e-mail και την απόδειξή σας στο δέμα.

  1. Αντικαταβολή μετρητοίς
    Θα πληρώσετε κατά την παραλαβή των προϊόντων που παραγγείλατε στον τόπο που μας έχετε υποδείξει με χρέωση αντικαταβολής 2€. Η αντικαταβολή αποτελεί μια ασφαλή μέθοδο εξόφλησης αγορών. Με την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει εξοφλείτε και το οφειλόμενο ποσό στον υπάλληλο της εταιρείας courier που σας παραδίδει την παραγγελία.
  2. Κατάθεση σε Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς ή Eurobank
    Εναλλακτικά από τη μέθοδο πληρωμής με αντικαταβολή, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό. Στην περίπτωση αυτή η παραγγελία παραμένει σε κατάσταση “αναμονής” μετά την καταχώρησή της, έως ότου επιβεβαιωθεί από το τμήμα λογιστηρίου μας η κατάθεση του ποσού σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς. Παρακαλούμε χρησιμοποιείστε τον αριθμό της παραγγελίας σας (Order ID) σαν αναφορά πληρωμής. Εφόσον κάνετε την κατάθεση, για να μην υπάρξει τυχόν καθυστέρηση στην διεκπεραίωσή της θα πρέπει να μας στείλετε το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής στο email: info@rxmedical.gr ή να μας ενημερώσετε για τον αριθμό συναλλαγής τηλεφωνικά στο 27210 98188. Επιπλέον, στα σχόλια της παραγγελίας σας πρέπει να αναφέρετε την τράπεζα στην οποία θα κάνετε την κατάθεση (Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς ή Eurobank). Η παραγγελία σας θα προετοιμαστεί για αποστολή όταν ολοκληρωθεί η μεταφορά του ποσού. Η κατάθεση του ποσού προς πληρωμή μπορεί να γίνει εντός 3 ημερών σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς. Πέραν των 3 ημερών ενδέχεται να ακυρωθεί η παραγγελία σας εφόσον δεν υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Δικαιούχος: ΡΧ ΙΑΤΡΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ
IBAN: GR7001107880000078844005260
BIC: ETHNGRAA

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Δικαιούχος: ΡΧ ΙΑΤΡΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ
IBAN: GR6101725120005512058221308
BIC: PIRBGRAA

EUROBANK
Δικαιούχος: ΡΧ ΙΑΤΡΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ
IBAN: GR1002601280000150200349292
BIC: ERBKGRAA